Γιαγκέλκα: «Μας έπιασε πανικός»

Στην πίεση που είχαν αυτός και οι συμπαίκτες του, απέδωσε ο Φιλ Γιαγκέλκα, την ισοπαλία (2-2) με την Όλνταμ για το Κύπελλο, η οποία θα οδηγήσει σε επαναληπτικό.



Γιαγκέλκα: «Μας έπιασε πανικός»

Εκεί που η Έβερτον θα μπορούσε να πετύχει το τρίτο γκολ, δέχθηκε την ισοφάριση και έτσι θα χρειαστεί ακόμη ένα παιχνίδι για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Όλνταμ και να αντιμετωπίσει τη Γουίγκαν στα προημιτελικά.

Ο ένας εκ των αμυντικών των «ζαχαρωτών» και σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο εν λόγω παιχνίδι, ο Φιλ Γιαγκέλκα, απέδωσε την ισοπαλία στην αδυναμία της ομάδας του να βρει δίχτυα, αν και δημιούργησε ευκαιρίες, λέγοντας: «Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν καταφέραμε να απειλήσουμε ουσιαστικά τον αντίπαλο γκολκίπερ. Αφού βάλαμε το δεύτερο τέρμα χρειαζόμασταν και ένα τρίτο. Δυστυχώς για εμάς δεν ήρθε και ευτυχώς για την Όλνταμ και τους οπαδούς της, το σκορ έμεινε στο 2-1. Και μετά ήρθε και η ισοφάριση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο: «Προφανώς είχαμε πολλή πίεση στο δεύτερο ημίχρονο. Αν και είχαμε αρκετούς έμπειρους παίκτες στο χορτάρι, μας έπιασε πανικός. Δεν απομακρύναμε την μπάλα εκεί που έπρεπε, ώστε να πάρουμε παραπάνω ευκαιρίες».

Τέλος, τόνισε πως δεν… τελείωσε ο κόσμος, αφού υπάρχει η ρεβάνς: «Απλώς δεν ήταν γραφτό να γίνει. Ο προπονητής μας (σ.σ  Μόγιες) δεν ήταν χαρούμενος μετά το παιχνίδι, αλλά τουλάχιστον είμαστε ακόμη στη διοργάνωση. Ελπίζω να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση στον επαναληπτικό στο «Γκούντισον Παρκ».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας