Επιστρέφει στη δράση ο Καμπούλ
Ευχάριστα ήταν τα νέα στις τάξεις της Τότεναμ, αφού ο Γιουνς Καμπούλ είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Αντρέ Βίλας – Μπόας.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Γιουνς Καμπούλ, έπειτα από τον Αύγουστο όταν και υπέστη τραυματισμό στο γόνατο.
Αν και η Τότεναμ είναι πλήρης από κεντρικούς αμυντικούς (σ.σ Φερτόνχεν, Ντόουσον, Γκαλάς, Κόκερ) οι οποίοι κάνουν μάλιστα μια πολύ καλή χρονιά, ο Βίλας – Μπόας θα χαρεί να δει τον Γάλλο να επιστρέψει.
«Πρόκειται να ξαναμπεί στις προπονήσεις τη Δευτέρα» είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και πρόσθεσε: «Πρέπει ωστόσο να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, αφού θα είναι η πρώτη του προπόνηση μετά τον Αύγουστο. Ελπίζουμε πως θα μπορεί να παίξει σε δύο με τρεις βδομάδες».
Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας