Το καλοκαίρι οι συζητήσεις
Μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα συζητήσει για το μέλλον του στην Έβερτον, ο Ντέιβιντ Μόγιες, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Όλνταμ για το κύπελλο Αγγλίας.

Το συμβόλαιο του 49χρονου τεχνικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και το μέλλον του στην ομάδα κρίνεται αβέβαιο.
Στη συνέντευξη τύπου για το παιχνίδι με την Όλνταμ, ο Μόγιες παραδέχτηκε ότι έχει μιλήσει με τον πρόεδρο των «ζαχαρωτών», Μπιλ Κενράιτ, αλλά δεν έχει αποφασίσει για τον μέλλον του στην ομάδα και ούτε πρόκειται να το κάνει μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα.
«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο και θέλω να δω πως θα πάει η ομάδα» τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Θέλω να δω πως θα πάμε στα κύπελλα και στο πρωτάθλημα και μετά θα πάρω την απόφασή μου. Μπορείτε να με ρωτάτε κάθε εβδομάδα, αλλά η απάντησή μου θα παραμένει η ίδια».
Τον επόμενο μήνα ο Μόγιες συμπληρώνει 11 χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Έβερτον, με το έργο του να θεωρείται επιτυχημένο παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο.
Τα «ζαχαρωτά» διανύουν εξαιρετική σεζόν και βρίσκονται κοντά στις θέσεις που μπορούν να την οδηγήσουν στο Τσάμπιονς Λίγκ, για δεύτερη φορά με τον Μόγιες στον πάγκο.
Έχοντας κάνει μόνο έξι ήττες στο πρωτάθλημα και με 42 βαθμούς σε 26 παιχνίδια, η Έβερτον βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λίγκ.
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος