«Ελπίζω να τον πάρουν …τα ζουμιά»

Καθοριστική μπορεί να αποδειχθεί η συναισθηματική φόρτιση στην απόδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο, στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ.



«Ελπίζω να τον πάρουν …τα ζουμιά»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, πρόκειται να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του μετά το 2009, όταν και έφυγε από το Μάντσεστερ για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Την Τετάρτη ο «CR7» θα βρεθεί απέναντι σε παλιούς συμπαίκτες.

«Υπάρχει υπέροχη σύνδεση ανάμεσα σε αυτόν και τους οπαδούς. Ο σεβασμός είναι αμοιβαίος, κάτι που είναι εξαιρετικό. Ο κόσμος τον εκτιμούσε όταν αγωνιζόταν για εμάς και ακόμη μερικές φορές τραγουδούν το όνομά του» είπε αρχικά ο Ρίο Φέρντιναντ για τη σχέση του κόσμου της Γιουνάιτεντ με τον Ρονάλντο και συνέχισε λέγοντας: «Θα είναι συναισθηματική στιγμή για τον Ρονάλντο επειδή αγαπά τη Γιουνάιτεντ. Ελπίζω η συγκίνηση να τον καταβάλει. Θα ήταν ιδανικό για εμάς».

Τέλος, μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι και τους κινδύνους που πρέπει να περιορίσει η ομάδα του: «Θα χρησιμοποιήσουμε όλη μας την εμπειρία, το κουράγιο και την ικανότητά μας για να σταματήσουμε τον Ρονάλντο, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες καθώς η Ρεάλ διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα. Έχουν μεγάλους παίκτες. Μπορεί να μην επιτρέψουμε στον Ρονάλντο να κάνει ό,τι θέλει, αλλά έχουν και άλλα όπλα τα οποία πρέπει να περιορίσουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Σιάφας