Ανάμικτα συναισθήματα για Ρότζερς

Από τη μια, τεράστια πικρία για την ήττα (2-0) από τη Γουέστ Μπρομ στο «Άνφιλντ». Από την άλλη, ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του που είχαν το πάνω χέρι σχεδόν σε όλο το ματς. Ο Μπρένταν Ρότζερς, μετά το νέο «στραβό» αποτέλεσμα για τη Λίβερπουλ, εμφανίστηκε με ανάμικτα συναισθήματα στη συνέντευξη Τύπου.   



Ανάμικτα συναισθήματα για Ρότζερς

«Οι παίκτες μου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που παρά τις πολλές προσπάθειες και τα σουτ στην αντίπαλη εστία, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση των παικτών μου που πάλεψαν μέχρι τέλους» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό. Έκρινε όλη την αναμέτρηση. Είχαμε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά η Γουέστ Μπρομ έφυγε από την έδρα μας με τη νίκη. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι».

Για την ευθύνη που ανέλαβε ο Τζέραρντ ώστε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισαν οι «κόκκινοι», μη μπορώντας να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Ρότζερς ανέφερε: «Έχει το κουράγιο και την προσωπικότητα να αναλάβει μια τέτοια εκτέλεση σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Δεν του ρίχνω ευθύνες. Ο Φόστερ έκανε μια πολύ καλή επέμβαση, όπως και πολλές άλλες μέσα στο παιχνίδι».