Πέντε γκολ για μια Αστον Μάρτιν

Μια Aston Martin αξίας 80,000 λιρών ήταν το δώρου του προέδρου της Μάνσφιλντ Τζον Ραντφορντ στον προπονητή της ομάδας Πολ Κόξ μετά  τη νίκη 8-1 επι της Μπάροου το Σάββατο.



Πέντε γκολ για μια Αστον Μάρτιν

Μπορεί η ομάδα του να βρίσκεται στην Conference, όμως δεν είναι λίγοι οι προπονητές που θα ήθελαν να εργαστούν για τον Τζον Ραντφορντ.  Ο ιδιοκτήτης της  Μανσφιλντ είχε υποσχεθεί στον τεχνικό της ομάδας μια Aston Martin σε περίπτωση που οι παίκτες του κατόρθωναν να σκοράρουν πέντε τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μπάροου.  Η ομάδα όχι μόνο κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 5-1 στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά νίκησε με σκορ 8-1 που αποτελεί τη μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη στα 116 χρόνια ιστορίας της. 

Για την ανταμοιβή του ο Κοξ δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ. Με τη λήξη του αγώνα ο Ραντφορντ είχε φροντίσει να ετοιμάσει την Αston Martin που είχε στην κατοχή του τα τελευταία χρόνια για να την παραδώσει στον προπονητή. Μάλιστα είχε εξασφαλίσει και τις νέες πινακίδες που παρέπεμπαν στην ιστορική ημέρα, έχοντας ως στοιχεία τα αρχικά της ομάδα (ΜΤ), το σκορ του ημιχρόνου 5-1 και το όνομα του προπονητή (Cox).