«Ματιές» σε Εμενίκε από Ρέντινγκ

Η Ρέντινγκ είναι μία από τις ομάδες που έστειλαν σκάουτερ στον ημιτελικό του Κυπέλλο Εθνών Αφρικής ανάμεσα στη Νιγηρία και την Ακτή Ελεφαντοστού για να παρακολουθήσει τον επιθετικό της Σπαρτάκ Μόσχας, Εμάνουελ Εμενίκε.



«Ματιές» σε Εμενίκε από Ρέντινγκ

Ο 25χρονος Νιγηριανός διεθνής, έχει προσελκύσει ομάδες από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τελευταίους «μνηστήρες» τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Εμενίκε είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Πρέμιερ Λιγκ, με τους «royals» να περιμένουν στη γωνία ετοιμάζοντας την επόμενη κίνησή τους.

Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρχουν μετά το τέλος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αφού η Νιγηρία θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στη Μπουργκίνα Φάσο.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος