Στο Χονγκ Κονγκ για φιλικό η Γιουνάιτεντ

Στην Κίνα θα βρεθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 29 Ιουλίου, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας. Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη των «κόκκινων διαβόλων» στην ασιατική χώρα, έπειτα από το 2005.



Στο Χονγκ Κονγκ για φιλικό η Γιουνάιτεντ

Όπως αποφάσισε η διοίκηση της Γιουνάιτεντ, η ομάδα  του Μάντσεστερ θα ταξιδέψει μέχρι το μακρινό Χονγκ Κονγκ για να δώσει ένα φιλικό κόντρα στην Κίτσι, με τα εισιτήρια να προπωλούνται ήδη από τις 20 του Φλεβάρη.

«Έχουμε μεγάλο φαν κλαμπ στην Κίνα και ειδικά στο Χονγκ Κονγκ» είπε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ντέιβιντ Γκιλ, αρχικά για να προσθέσει:

«Θα είναι πολύ ευχάριστο να ταξιδέψουμε και πάλι στην Κίνα, μετά από 8 χρόνια. Ανυπομονούμε να βρεθούμε με τους πιστούς οπαδούς μας, με τους εμπορικούς συνεργάτες μας και φυσικά να προπονηθούμε για τη χρονιά που θα ακολουθήσει».

Τέλος, από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κίτσι, Κενγκ Κ. Νγκ. δήλωσε: «Φιλοδοξούμε να φέρουμε αρκετό κόσμο στο Χονγκ Κονγκ, όπου θα διεξαχθεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φιλικά παιχνίδια, που έχουν γίνει ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία επίσκεψή της στην Κίνα, η Γιουνάιτεντ είχε επικρατήσει με 2-0 της εθνικής ομάδας του Χονγκ Κονγκ, με τέρματα των Τζιουζέπε Ρόσι και Ντονγκ Φανγκζούο.

Φωτογραφία από το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ στην Κίνα το 2005.