Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (preview)

Τα στραβοπατήματα της περασμένης αγωνιστικής δεν αφήνουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, οι οποίες κοντράρονται στο «Etihad». Προβλήματα τραυματισμών για τους γηπεδούχους, πλήρεις οι «κόκκινοι».



Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (preview)

Η παράδοση είναι με το μέρος της Λίβερπουλ, αφού η Σίτι έχει κερδίσει μόλις τα δύο από τα τελευταία 17 μεταξύ τους ματς, για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι «κόκκινοι» έχουν να σκοράρουν τρία χρόνια στο «Etihad» και ο Μπρένταν Ρότζερς ελπίζει πως αυτό θα σταματήσει φέτος και ποντάρει στην καλή κατάσταση του Λουίς Σουάρες.

Η Σίτι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου, μετά την ισοπαλία με την ΚΠΡ και ξέρει πως δεν έχει περιθώρια για ακόμη μια απώλεια. Στην ίδια κατάσταση και η Λίβερπουλ, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί την ευρωπαϊκή της έξοδο.

Αγωνιστικά νέα

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Ματέγια Νάστασιτς στο αρχικό σχήμα, με τον Σέρβο αμυντικό να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο και να μην προπονείται σε φουλ ρυθμούς μέσα στην εβδομάδα. Εκτός δράσης πάντα ο Βινσέν Κομπανί, όπως και οι Ντάγκλας Μαϊκόν και Μίκα Ρίτσαρντς.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο δεν βρίσκεται στην αποστολή της Λίβερπουλ, κάτι που σημαίνει πως το κέντρο της ομάδας θα παραμείνει το ίδιο. Επιστρέφουν οι Πέπε Ρέινα, Γκλεν Τζόνσον και Χοσέ Ενρίκε.

Πιθανές συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Νάστασιτς, Γκαρσία, Κλισί – Μίλνερ, Μπάρι – Νασρί, Τέβες, Σίλβα - Αγκουέρο

Λίβερπουλ: Ρέινα – Τζόνσον, Κάραγκερ, Άγγερ, Ενρίκε – Λούκας, Τζέραρντ – Ντάουνινγκ, Σουάρες, Χέντερσον – Στάριτζ