«Τα δώσαμε όλα… »

Ευχαριστημένος σε απόλυτο βαθμό από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του, αλλά με επίγνωση της ανάγκης για μια σημαντική νίκη, εμφανίστηκε ο Χάρι Ρέντναπ μετά το 0-0 της ΚΠΡ με τη Νόριτς. 



«Τα δώσαμε όλα… »

Ο κόουτς των Ρέιντζερς, δήλωσε σχετικά:

«Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο. Απλά πρέπει να πάρουμε μια ανάσα. Να κάνουμε ένα διάλειμμα. Και σίγουρα, αυτές τις ισοπαλίες που κάνουμε, πρέπει να τις μετατρέψουμε κάποια στιγμή σε νίκες. Είχαμε σπουδαία ευκαιρία να το κάνουμε αυτό σήμερα, είχαμε και πέναλτι χαμένο, αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε αήττητοι το 2013».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ΚΠΡ, ο Ρέντναπ είπε: «Ο Σαμπά ήταν φανταστικός. Δεν έχει παίξει από τον περασμένο Νοέμβριο και όταν τον ρώτησα σε τι κατάσταση βρίσκεται, μου είπε ότι ήταν περίπου στο 40%. Αν αυτό είναι το 40% που μπορεί να αποδώσει, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Είναι φοβερός παίκτης. Ο Τάουνσεντ επίσης έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αφού δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει και ήταν μια φτηνή, αλλά πολύ ποιοτική προσθήκη».

Επιπλέον, ο ¶γγλος προπονητής αποκάλυψε ότι ο Λοΐκ Ρεμί έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς, με τον παίκτη να έχει προγραμματίσει εξετάσεις, τη Δευτέρα.