Τα βρήκαν για Κάρολ!

Η Λίβερπουλ έδωσε το «Ok» στη Γουέστ Χαμ για την αγορά του Άντι Κάρολ στη θερινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με τον εκ των ιδιοκτητών των «σφυριών», Ντέιβιντ Σάλιβαν! Ο υψηλόσωμος φορ έχει παραχωρηθεί δανεικός από τους «κόκκινους» στους Λονδρέζους και φαίνεται ότι θα γίνει μόνιμος κάτοικος της πρωτεύουσας!  



Τα βρήκαν για Κάρολ!

Μπορεί ο Κάρολ να μετράει 11 συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τη Γουέστ Χαμ λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, που τον κράτησε αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά στο «Άπτον Παρκ» τον πιστεύουν.

Βέβαια, τώρα που έχει επιστρέψει στα πλάνα του Σαμ Άλαρνταϊς, οι άνθρωποι του συλλόγου περιμένουν πολλά από τον διεθνή επιθετικό στα εναπομείναντα 14 ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι και δουν αυτά που θέλουν, τότε θα κάνουν και τις ανάλογες κινήσεις στις διαπραγματεύσεις μαζί του για το συμβόλαιο που θα υπογράψει το καλοκαίρι.

Αυτό, εξάλλου, είναι που απομένει για την αποχώρηση του Άντι Κάρολ από τη Λίβερπουλ, αφού, σύμφωνα με τον εκ των ιδιοκτητών τη Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή.

«Υπάρχει συμφωνία με τη Λίβερπουλ για το καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν έχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη. Ήταν επιλογή του να έρθει στη Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι για να αποδείξει την αξία του, ταλαιπωρήθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό πριν λίγους μήνες, αλλά έχει ακόμα 15 παιχνίδια για να δείξει όσα θέλει» ήταν τα λόγια του Σάλιβαν.