Transfer Deadline Day

Χωρίς να υπάρξει το δράμα που επιφύλασσε τις προηγούμενες χρονιές η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου στη Βρετανία, ολοκληρώθηκε φέτος το μεταγραφικό παζάρι. Η μετακίνηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ και η ΚΠΡ προσπάθησε να προσθέσει σασπένς στην ημέρα.



Transfer Deadline Day
 

Μπορεί από το φετινό χειμερινό παζάρι να λείπει η μεγάλη μεταγραφή, όπως εκείνη του Φερνάντο Τόρες πριν δύο χρόνια, ωστόσο όλες οι άλλες κινήσεις δίνουν άλλο χρώμα.

Παρακολουθήσατε LIVE όλες τις εξελίξεις από το Νησί :

01:35 Aν και ο επιθετικός της ΚΠΡ ΝτιΤζει Κάμπελ βρέθηκε πολύ κοντά στη Μπλακμπερν, η μεταγραφή δεν ήταν δυνατό να ολοκληρωθεί καθώς κάποια έγγραφα δεν παρελήφθησαν εγκαίρως. Ωστόσο η Μπλακμπερν δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και επικοινωνεί τόσο με την Πρέμιερ Λιγκ όσο και με τη Football League προκειμένου να επικυρώσει τη μετακίνηση.

01:00 H μεταγραφιή περίοδος στη Βρετανία ολοκληρώθηκε, χωρίς να υπάρξει φέτος το ...δράμα των προηγούμενων χρόνων.  Εκτός απο τη μεταγραφή του Ντέιβιντ Μπεκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν, απο την σημερινή μέρα ξεχωρίζουν η μεταγραφή του Νάτσο Μονρεάλ στην Αρσεναλ, η απόκτηση του Κρις Σαμπα απο την ΚΠΡ έναντι 12,5 εκατομμυρίων λιρών και η μετακίνηση του Τζακ Μπατλαντ στην Στόουκ.

00:49  Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στη Φούλαμ θα είναι ο μέσος του Αγιαξ Εγιονγκ Ενοχ.

00:48  Ο -κατά το ήμισυ Κύπριος- Αντρος Τάουνσεντ παραχωρήθηκε δανεικός στην ΚΠΡ απο την Τότεναμ

00:46  Η περιπέτεια του Πίτερ Οντεμβίγκι, έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο twitter. O άσος της Αρσεναλ Αλεξ Οξλειντ-Τσάμπερλειν αναρωτήθηκε αν ο Νιγηριανός άσος ψάχνει μέρος για να διανυκτερεύσει σήμερα στο Λονδίνο.

00:45 Οπως μεταδίδει το Skysports, o Νάτσο Μονρεάλ συμφώνησε τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την Αρσεναλ και η μετακίνηση του απο τη Μάλαγα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

00:37 Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν δόθηκε απο την Στόουκ στη Μπράιτον ο Μάθιου Απσον

00:34  Πρόταση της Σέλτικ για την απόκτηση του Κέβιν Ντόιλ η οποία απορρίφθηκε, αποκάλυψε ο προπονητής της Γούλβς Ντιν Σόντερς

00:30 Και επίσημα παίκτης της Στοουκ είναι ο Τζακ Μπατλαντ. Ο 19χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο 4 1/2 χρόνων, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Μπέρμιγχαμ.

00:25  Μετά από μόλις εννέα συμμετοχές σε πέντε χρόνια, ο Σίσκο έλυσε το συμβόλαιο του με τη Νιουκάστλ

00:22 Τα αποτελέσματα ενός οφθαλμολογικού ελέγχου ήταν αυτά που έκριναν τη μεταγραφή του Τζορτζ Μποιντ στη Νόττιγχαμ Φόρεστ. Όπως επιβεβαίωσε η Πίτερμπρο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε λόγω κάποιων αμφίβολων αποτελεσμάτων στο οφθαλμολογικό τεστ. 

00:15 Παίκτης της Εβερτον θα είναι για τα επόμενα 5 1/2 χρόνια ο αμυντικός Τζον Στόουνς, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μπάρνσλει

00:10  Παρελθόν από τη Μίντλεσμπρο αποτελεί ο Κέβιν Τόμσον ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τον σύλλογο

00:07  Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Αστον Βίλα παραχωρήθηκε ο Σαιμον Ντόκινς ο οποίος ανήκει στην Τότεναμ.

00:05 Λιγότερο απο μια ώρα απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία και μέχρι στιγμής οι ομάδες έχουν δαπανήσει 116,3 εκατομμύρια λίρες

23:59 Δανεικός σε γαλλική ομάδα (φαίνεται να είναι η Μπρεστ) θα παραχωρηθεί ο Μαγκάι Γκιγιέ από την Έβερτον

23:49 Οριστικό τέλος στην υπόθεση του Λεάντρο Νταμιάο, με την Ιντερνασιονάλ να κλείνει την πόρτα στην Τότεναμ, τονίζοντας ότι «η προσφορά δεν ήταν ικανοποιητική και ο παίκτης μένει εδώ»

23:43 Παίκτης της Μπλάκμπερν έως το καλοκαίρι του 2015 θα είναι ο Ντι Τζέι Κάμπελ όπως δήλωσε στο BBC

23:40 Με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας, ως δανεικός από τη Μπλάκπουλ, θα ολοκληρώσει τη σεζόν ο 39χρονος επιθετικός, Κέβιν Φίλιπς. 

23:22 Απίστευτο! Η ΚΠΡ, δεν επέτρεψε στον Πίτερ Οντεμβίγκι να μπει στο «Λόφτους Ρόουντ» και να συζητήσει τη μεταγραφή του, αφού δεν είχε άδεια από τη Γουέστ Μπρομ!

23:11 Ο Πίτερ Οντεμβίγκι αποχώρησε από το «Λόφτους Ρόουντ» - όπου είχε πάει χωρίς την άδεια της Γουέστ Μπρομ - χωρίς να γίνει γνωστό αν θα τελειώσει η μεταγραφή...

23:05 Στη Ρεν θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι, ο Αλού Ντιαρά, αφού παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ

22:55 «Δεν πωλείται» ήταν η αντίδραση του προπονητή της Σέλτικ Νιλ Λένον στα ρεπορταζ που αναφέρουν ότι η Νόριτς καταθέτει νέα πρόταση για τον Γκάρι Χούπερ. «Αντίθετα με όσα αναφέρουν τα ρεπορταζ, δεν υπήρξαν νέες προτάσεις και αν υπάρξουν θα απορριφθούν» τόνισε

22:53: Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν την ΚΠΡ να έχει «σπάσει» τη ρήτρα του Μοχάμεντ Ντιαμέ προχώρησε η Γουέστ Χαμ!

22:52 Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η Σέλτικ απάντησε αρνητικά και στην 5η πρόταση της Νόριτς για τον Γκάρι Χούπερ

Έφαγε «πόρτα» ο Τζίνας στην ΚΠΡ! Όχι, δεν χάλασε η μετακίνησή του απλά δεν του άνοιγε κανείς την πόρτα να μπει στα γραφεία της ομάδας!

Δείτε:

22:34 Η Στόουκ προσπάθησε να πάρει τον αμυντικό της Μπλάκμπερν, Σκοτ Νταν, δανεικό μέχρι το καλοκαίρι

22:28 Τελικά τον θέλει πολύ! Πέμπτη πρόταση της Νόριτς, ύψους 9,2 εκατομμυρίων λιρών, για τον Γκάρι Χούπερ της Σέλτικ!

22:27 Η ΚΠΡ, κάλυψε τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μοχάμεντ Ντιαμέ από τη Γουέστ Χαμ! Την ίδια ώρα, προσπαθεί να αποκτήσει τους Οντεμβίγκι, Τζίνας και Τάουνσεντ!

22:26 Η μεταγραφή του Κασάμι από τη Φούλαμ στην Πεσκάρα φαίνεται ότι «ναυάγησε», αφού η ιταλική ομάδα δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γραφειοκρατικά ζητήματα πριν τη λήξη της διορίας.

22:23 Δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Τζούνιορ Χόιλετ από την ΚΠΡ, με την λονδρέζικη ομάδα να αρνείται να ικανοποιήσει το αίτημα της Γουέστ Μπρομ για να αποτελέσει ο παίκτης έμψυχο αντάλλαγημα για τον Οντεμβίγκι

22:18 Το θέμα του Λεάντρο Νταμιάο για την Τότεναμ φαίνεται ότι «παγώνει» οριστικά, τουλάχιστον για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

22:13 Μπαίνουν και οι δικηγόροι στη μέση για τον Πίτερ Οντεμβίγκι!

22:06 Η Τότεναμ προσπαθεί να πείσει την Ιντερνασιονάλ να δώσει το «ok» για τη μετακίνηση του Λεάντρο Νταμιάο στο Λονδίνο, αλλά τα 17 εκατ. λίρες δεν... συγκινούν τον βραζιλιάνικο σύλλογο. «Έχει συμβόλαιο και δεν φεύγει» τονίζουν από την Ιντερνασιονάλ.

21:59 Σε θρίλερ μετατρέπεται η υπόθεση της μετακίνησης του Πίτερ Οντεμβίγκι από τη Γουέστ Μπρομ στην ΚΠΡ. Καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, καμία άδεια στον παίκτη για να πάει στο Λονδίνο και να μιλήσει με τους Ρέιντζετς, άσχετα αν το έχει κάνει ήδη!

21:52 Και ο Ζερμέιν Τζίνας στο «Λόφτους Ρόουντ»! «Μακάρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να παίξω στην ΚΠΡ» δήλωσε!

21:51 Στη Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Σούσο, που διέψευσε τα σενάρια περί μετακίνησης στη Γουίγκαν

21:49 Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» είπε η Λίβερπουλ στην Ανζί για τον Λουίς Σουάρες! Οι Ρώσοι, φέρονται να πρόσφεραν 54 εκατ. λίρες για τον Ουρουγουανό επιθετικό! 

21:36 Ο Πίτερ Οντεμβίγκι βρίσκεται στο γήπεδο της ΚΠΡ και δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι: «Ελπίζω να συφωνήσει η Γουέστ Μπρομ, γιατί ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου».

21:25 Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει, σύμφωνα με την οποία, η Άρσεναλ έχει πάρει το «Ok» από τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Πέπε Ρέινα!

21:15 Νέα σενάρια κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις της Τότεναμ με την Ιντερνασιονάλ για τον Λεάντρο Νταμιάο, παρά τη φημολογία πως η μεταγραφή δεν  θα προχωρούσε!

21:08 Η Γουέστ Μπρομ ζήτησε ανταλλαγή με τον Χόιλετ, προκειμένου να παραχωρήσει τον Οντεμβίγκι στην ΚΠΡ

21:03 Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Πίτερ Οντεμβίγκι, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Γουέστ Μπρομ στην ΚΠΡ

20:59 Ο Ντόνι, έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ και συμφώνησε με τη Μποταφόγκο

20:54 Και η Λίβερπουλ «ψάχτηκε» για τον Στεκελένμπουργκ, χτυπώντας την πόρτα της Ρόμα για την απόκτηση του Ολλανδού πορτιέρο με τη μορφή δανεισμού!

20:47 Η Λιντς ολοκλήρωσε την απόκτηση του Στίφεν Γουόρνοκ από την Άστον Βίλα

20:31 Δημοσιεύματα θέλουν τη Φούλαμ να την... ψάχνει για Γκομίς

20:28 Ο ανταποκριτής του «SkySports» στη Βραζιλία, άφησε τους φίλους της Τότεναμ με τη χαρά, αφού υποστήριξε ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με την Τότεναμ

20:14 Η Λιντς ετοιμάζεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Στίφεν Γουόρνοκ από την Άστον Βίλα, έχοντας καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «χωριάτες»

20:07 Διάφορα δημοσιεύματα θέλουν την Έβερτον να κάνει ακόμα μια προσπάθεια για τον Λιρόι Φερ της Τβέντε, ωστόσο, το «SkySports» μεταδίδει ότι η μεταγραφή έχει «ναυαγήσει» οριστικά.

19:58 Ο Στεκέλενμπουργκ θα μείνει στη Ρόμα, αφού οι «τζιαλορόσι» δεν βρίσκουν αντικαταστάτη του προκειμένου να τον παραχωρήσουν στη Φούλαμ που τον ζήτησε

19:30 H «Marca» αναφέρει ότι το αριστερό μπακ της Μάλαγα, Νάτσο Μόνρεαλ, ταξίδεψε στο Λονδίνο ώστε να διαπραγματευτεί με την Άρσεναλ!

19:23 Η Έβερτον απέκτησε τον νεαρό αμυντικό, Τζον Στόουνς, από τη Μπάρνσλεϊ, έναντι αδιευκρίνιστου ποσού.

19:19 Κοντά στην απόκτηση του Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ από τη Ρόμα, βρίσκεται η Φούλαμ

19:14 Η Νιούκαστλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κέβιν Eπαμπού από τη Σερβέτ, για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

19:05 Στη Χόφενχαϊμ θα συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ο Εουρέλιο Γκόμεζ!

18:14 Στο 2.50 «ανέβηκε» η απόδοση για την μετακίνηση του Πίτερ Κράουτς από τη Στόουκ στην ΚΠΡ. Πριν λίγα λεπτά η βρισκόταν στο 1.40… Η δήλωση του Χάρι Ρέντναπ στο «Skysports» έπαιξε το ρόλο της…

18:06 Ο Γιακουμπά Σιλά ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε από την Άστον Βίλα

18:05 Σε δηλώσεις του στο Skysports, πριν απο λίγο, ο τεχνικός της ΚΠΡ Χάρι Ρέντναπ τόνισε πως θεωρεί δύσκολο να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση του Πίτερ Κράουτς απο την Στόουκ.

18:00 Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Φαουρλίν από την ΚΠΡ στην Παλέρμο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

17:58 Φουντώνει η φήμη που θέλει τον Πίτερ Κράουτς να πλησιάζει στην ΚΠΡ!

17:48 Δανεικός στη Μπάρνσλεϊ έως το τέλος της σεζόν δόθηκε από τη Στόουκ ο Ρόρι Ντέλαπ

17:42 Πολύ πιθανή θεωρείται η μετακίνηση του Πίτερ Οντεμβίγκι από τη Γουέστ Μπρομ στην ΚΠΡ, σύμφωνα με το «SkySports».

17:37 Πληροφορίες του «SkySports», αναφέρουν ότι το κόστος της μετακίνησης του Μπάτλαντ από τη Μπέρμιγχαμ στη Στόουκ, θα φτάσει στα 5 εκατ. λίρες. Μάλιστα, ο νεαρός πορτιέρο θα παραμείνει στο «Σεντ Άντριους» με τη μορφή δανεισμού από τη νέα του ομάδα, μέχρι το καλοκαίρι.

17:35 Η Τότεναμ, φημολογείται ότι θα προσπαθήσει να πάρει τον Λεάντρο Νταμιάο από την Ιντερνασιονάλ, με τον παίκτη να αποτελεί διακαή πόθο του Αντρέ Βίλας - Μπόας!

17:14 Η Άστον Βίλα θα ολοκληρώσει μέχρι το βράδυ την απόκτηση του Γιακουμπά Σιλά από την Κλερμόν.

17:04 Σε συμφωνία με Μπέρμιγχαμ για να κάνει δικό της τον Τζακ Μπάτλαντ ήρθε η Στόουκ.

16:53 Για την απόκτηση του Κέβιν Φίλιπς από τη Μπλάκπουλ αναμένεται να κινηθεί μέχρι το βράδυ η Κρίσταλ Πάλας σύμφωνα με το Skysports

16:45 Σε γαλλικό έδαφος βρίσκεται ο Μπέκαμ. Φωτογραφία από την άφιξή του στο Παρίσι, όπου και περνά από ιατρικές εξετάσεις.

16:23 Η Σέλτικ απάντησε αρνητικά σε ακόμη μια πρόταση που δέχθηκε για τον Γκάρι Χούπερ. Ήταν η 4η φορά που η Νόριτς προσπάθησε να τον κάνει δικό της!

16:10 Ένα από τα μεγαλύτερα σήριαλ στο Νησί έφτασε στο τέλος του. Ο Ντάνι Γκρέιαμ θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Σάντερλαντ για τα επόμενα 3,5 χρόνια! Ωστόσο, δείτε την παρακάτω φωτογραφία. Απόσπασμα από συνέντευξη του Γκρέιαμ, ο οποίος αναφέρεται στην τωρινή του ομάδα, με όχι και τόσο κολακευτικό τρόπο...

15:47 Η Λίβερπουλ παραχωρεί δανεικό τον Ντάνι Πασέκο.

15:40 Οι πρώτες φωτογραφίες του Κρις Σαμπά, από την προπόνηση της ΚΠΡ.

15:38 Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να γίνει κάτοικος Παρισιού. Δείτε το πώς και το γιατί εδώ. Στις 18:00 φαίνεται να ανακοινώνεται.  Πριν απο λίγο ο Αγγλος άσος "ανέβασε" την παρακάτω φωτογραφία αναφέροντας πως πηγαίνει στο Παρίσι.

15:21 Η ΚΠΡ έκανε δικό της τον Κρις Σαμπά. Ο 28χρονος αμυντικός καλύπτει το κενό του Ράιαν Νέλσεν. Περισσότερα εδώ.

15:07 Ακόμή ένα «μπαμ» ετοιμάζει η ΚΠΡ. Αυτή τη φορά επιθετικός. Το όνομά του ...Πίτερ.

15:06 Την ίδια ώρα, η Σάντερλαντ προσπαθεί να κάνει δικό της τον Ντάνι Γκρέιαμ. Αν και ο επιθετικός της Σουόνσι ήταν κοντά στη Μίντλεσμπρο, στην παρακάτω φωτογραφία δείχνει να ποζάρει ως …μαυρόγατα.

15:03 Αλλαγές στην επίθεση της Νόριτς. Αποχώρησε ο Στιβ Μόρισον και αποκτήθηκε ο Λουτσιάνο Μπέκιο.

15:01 Δύσκολα θα ενταχθεί στο δυναμικό της Στόουκ ο Τζακ Μπάτλαντ, αφού η πρόταση των «πότερς» δεν ξεπερνά τα 4 εκατομ. λίρες.

TAGS: