«Γκέλα» για Σουίντον, για νέο σερί η Νοτς Κάουντι

Την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας της LeagueOne απώλεσε η Σουίντον που έμεινε στο 0-0 με τη Λέιτον Όριεντ. Με το υπέρ της 2-1 πέρασε η Νοτς Κάουντι από την έδρα της Πόρτμουθ και… ξεκινάει νέο σερί θετικών εξορμήσεων!  



«Γκέλα» για Σουίντον, για νέο σερί η Νοτς Κάουντι

Η Σουίντον του Πάολο Ντι Κάνιο, μπορεί να παρέμεινε για 8 αγωνιστικές χωρίς ήττα, αλλά με το 0-0 στην έδρα της Λέιτον Όριεντ απέτυχε να πλησιάσει στο -4 από το ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Στο «Φράτον Παρκ», η ταλαιπωρημένη Πόρτσμουθ υπέστη νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από τη Νοτς Κάουντι. Η ομάδα του Κιθ Κερλ, απέδειξε πως η ήττα (2-1) από τη Λέιτον Όριεντ στο Λονδίνο – που έβαλε stop στο σερί των 22 εκτός έδρας αγώνων χωρίς ήττα – ήταν μια μικρή και κακή παρένθεση. Η εύκολη επικράτηση επί των «πομπέις», προετοιμάζει τους οπαδούς για νέα θετική επίδοση στις έδρες των αντιπάλων.

Σε απόσταση τριών βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου στο φινάλε της σεζόν βρίσκεται πλέον η Γέοβιλ, που επιβλήθηκε 2-1 της ΜΚ Ντονς μπροστά στο κοινό της. Αναβολή στο Κρόουλι – Πρέστον λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.