«Κόκκινες» επιστροφές για το ντέρμπι

Στις υπηρεσίες των Χοσέ Ενρίκε, Γκλεν Τζόνσον και Πέπε Ρέινα θα μπορεί να υπολογίζει ο Μπρένταν Ρότζερς για το ντέρμπι της Τετάρτης απέναντι στην Άρσεναλ. Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, πήρε το «ok» από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και θα έχει τους τρεις παίκτες στη διάθεσή του.



«Κόκκινες» επιστροφές για το ντέρμπι

Οι «κόκκινοι» καλούνται να ανασυνταχθούν και να σηκώσουν ξανά κεφάλι μετά την ντροπιαστικό αποκλεισμό (3-2) από την Όλνταμ, στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ένα ντέρμπι δεν είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαν να ζητήσουν οι παίκτες της Λίβερπουλ, αλλά ενδεχόμενη νίκη σε ένα τόσο πολύ σημαντικό ματς θα βοηθήσει στην ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Ο Ρότζερς, θα μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι της Τετάρτης και στις υπηρεσίες των Ενρίκε, Τζόνσον και Ρέινα που απουσίαζαν τον τελευταίο καιρό. 

Ο Ισπανός οπισθοφύλακας έπαιξε τελευταία φορά κόντρα στην ΚΠΡ, στα τέλη Δεκεμβρίου και ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό πρόβλημα, ο Άγγλος μπακ έχασε την αναμέτρηση με τη Μπρέντφορντ λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο έμπειρος πορτιέρο του συλλόγου, είχε τραυματιστεί στο γοφό.