Και πάλι σενάρια πώλησης για Μπέιλ

Η επιλογή των Ντανιέλ Λίβι και Αντρέ Βίλας-Μπόας να μην ενισχυθεί άμεσα η Τότεναμ δεν δυσαρέστησε μόνο τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον Γκάρεθ Μπέιλ, την ώρα μάλιστα που ρεπορτάζ των «Sunday Times» έρχονται να δώσουν συνέχεια στις φήμες περί παραχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι.



Και πάλι σενάρια πώλησης για Μπέιλ

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ντανιέλ Λίβι, πρόεδρος των Λονδρέζων, έχει αποφασίσει να πουλήσει τον Ουαλό άσο, με σκοπό τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου να επενδυθούν στην απόκτηση ενός επιθετικού-όνομα.

Παρά τα 30 εκατομμύρια λίρες, τα οποία προήλθαν από την πώληση του Λούκα Μόντριτς, η Τότεναμ δεν μπήκε στη διαδικασία να αποκτήσει ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητές της για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμη και η περίπτωση του Λεάντρο Νταμιάο κρίθηκε ακριβή, ο οποίος κοστολογείται με 10 εκατομμύρια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Μπέιλ, με τον ίδιο να μην αποκλείει το ενδεχόμενο αποχώρησής του, με δηλώσεις του στο παρελθόν.