Ευθύνες στους παίκτες από Ρέντναπ

Στα… σκουπίδια πέταξαν οι ποδοσφαιριστές την ΚΠΡ, την ευκαιρία που τους έδωσε ο Χάρι Ρέντναπ στην ήττα (4-2) από την ΜΚ Ντονς στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, όπως δήλωσε ο Άγγλος προπονητής λίγο μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό.   



Ευθύνες στους παίκτες από Ρέντναπ

Ο Ρέντναπ, στάθηκε κυρίως στην ανάγκη που παρουσίασε για ακόμα μια φορά η ομάδα του για μεταγραφές και ενίσχυση του ρόστερ, όμως δεν παρέλειψε να τονίσει πως ορισμένοι παίκτες, δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους έδωσε.

«Τους έδωσα μια ευκαιρία και ορισμένοι από αυτούς, την πέταξαν στα σκουπίδια. Ξέρετε κάτι; Αυτός ο αποκλεισμός και η εμφάνιση της ομάδας, δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Αυτές τις απαντήσεις εγώ τις ήξερα από πριν. Οφείλουμε να βελτιωθούμε και για τον λόγο αυτό ταξιδεύω στην Ευρώπη για να βρω παίκτες» είπε ο Ρέντναπ για να προσθέσει ότι:

«Πάντα θα παρατάσσω ομάδα που θα μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο. Έτσι έκανα και κόντρα στην ΜΚ Ντονς και αυτοί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, ήταν ικανοί να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΜΚ Ντονς και να περάσουν στην επόμενη φάση. Απέτυχαν…».