Τζο Κόουλ, ο πρώτος!
Την πρώτη μεταγραφή στην εποχή του Ροι Χοτζον ελπίζουν να κάνουν στη Λίβερπουλ αποκτώντας τον Τζο Κόουλ, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian.

«Αγκάθι» για την πραγματοποίηση της μετακίνησης του Κόουλ στο Μέρσεισαιντ είναι η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο Λονδίνο και μάλιστα συζητά και με την Τότεναμ το ενδεχόμενο μεταγραφής του, αλλά και το γεγονός πως η Λιβερπουλ δεν μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που θα αποτελούσε δέλεαρ. Ωστόσο αισιοδοξούν πως μπορούν να πείσουν τον πρώην επιθετικό μέσο της Τσέλσι, προσφέροντας του θέση στη βασική εντεκάδα.
Ο τεχνικός της Λίβερπουλ ο οποίος ελπίζει να έχει
την οριστική απάντηση του παίκτη μέσα στην εβδομάδα επιβεβαίωσε τις συνομιλίες εκφράζοντας την ευχαριστήση του. "Είναι πολύ καλό να συνομιλούμε με τέτοιους ποιοτικούς παίκτες" τόνισε, χωρίς όμως να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία των διαπραγματευσεων.






















