Δεν δίνει Χολτ για Χούπερ

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που θέλουν τη Νόριτς να συμπεριλαμβάνει στην πρόταση για την απόκτηση του Γκάρι Χούπερ τον Γκραντ Χολτ, προχώρησε-μέσω Twitter-ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ντέιβιντ ΜακΝάλι.



Δεν δίνει Χολτ για Χούπερ

Η ομάδα του Κρις Χιούτον θέλει εδώ και καιρό να κάνει δικό της τον φορ της Σέλτικ, ωστόσο έχει δει και τις δύο προτάσεις της να πέφτουν στο… κενό.

Δημοσιεύματα στο Νησί σήμερα κάνουν λόγο για και για τρίτη προσπάθεια, στην οποία εκτός από χρήματα θα συμπεριλαμβάνεται και ο Χολτ, κάτι το οποίο ωστόσο δεν μοιάζει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

«Σε απάντηση μηνυμάτων που λαμβάνω όλη τη μέρα, κανένας παίκτης μας δεν πρόκειται να αποχωρήσει, ούτε να μπει σε διαδικασία ανταλλαγής» έγραψε στο Twitter ο ΜακΝάλι.