Βενγκέρ: «Ήθελα τον Γκουαρντιόλα εδώ»!
Έκπληκτος από την απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα να επιλέξει τη Γερμανία και τη Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός κόουτς της Άρσεναλ, δήλωσε ότι είχε μιλήσει πολλές φορές με τον Ισπανό συνάδελφό του και θα ήθελε να τον δει σε κάποια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Γκουαρντιόλα θα αναλάβει τους Βαυαρούς από το προσεχές καλοκαίρι και για τα επόμενα τρία χρόνια.
Η απόφασή του εξέπληξε αρκετούς, καθώς υπήρχε η πεποίθηση ότι θα συνέχιζε την προπονητική του καριέρα στον πάγκο κάποιου από τους μεγάλους αγγλικούς συλλόγους.
Αυτό πίστευε και ο Αρσέν Βενγκέρ. «Με είχε ρωτήσει μερικές φορές για την Πρέμιερ Λιγκ και δηλώνω έκπληκτος που επέλεξε τη Γερμανία. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια πολύ καλή ομάδα και μια πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά, αλλά θα ήθελα να δω τον Πεπ στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι στην Αγγλία αρκετά χρόνια και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα της χώρας παραμένει το καλύτερο. Έτσι, τον είχα συμβουλεύσει να έρθει στην Πρέμιερ» είπε ο τεχνικός της Άρσεναλ.