Ο Κόουλ βλέπει Μουρίνιο στο Μάντσεστερ

Ο παλιός αστέρας της Γιουνάιτεντ, Άντι Κόουλ, εύχεται ο διάδοχος του Φέργκιουσον να μην είναι άλλος από τον Ζοσέ Μουρίνιο.



Ο Κόουλ βλέπει Μουρίνιο στο Μάντσεστερ

Στη στήλη του, σε αγγλικό έντυπο που αρθρογραφεί, αναφέρει: «Δε θέλω να μιλήσω επίσημα για διαδοχή, αφού ελπίζω και πιστεύω ο Σερ Άλεξ να παραμείνει για τουλάχιστον μία πενταετία ακόμη στο Ολντ Τράφορντ. Όταν όμως κάποτε πάρει την απόφαση να αποσυρθεί, τότε ο Μουρίνιο πρέπει να είναι η βασικότερη επιλογή από μία πολύ μικρή γκάμα προπονητών ικανών για αυτή τη θέση».

Εξάλλου η ομάδα του απέδωσε καταπληκτικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Τσέλσι. Όλοι έλεγαν πως θα έρθουν οι Ιταλοί και θα κλειστούν πίσω, αλλά απεναντίας έπαιξαν πολύ μοντέρνο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι εναλλαγές της μπάλας μπλόκαραν την Τσέλσι και πριν το γκολ του Ετό, ο Καμερουνέζος καθώς και οι Μότα και Πάντεφ, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίτερα.

Είτε τον συμπαθείς είτε τον αντιπαθείς, ο Μουρίνιο είναι μια σημαντική φυσιογνωμία στο χώρο. Έχει κερδίσει άλλωστε τίτλους σε Πορτογαλία, Αγγλία και Ιταλία. Είναι γεννημένος νικητής και είναι ακριβώς ο τύπος προπονητή που ταιριάζει στη Μάντσεστερ».