Λονδίνο vs Κωνσταντινούπολη

Σε αγώνα δρόμου για δύο έχει μετατραπεί η διαδικασία επιλογής της πόλης που θα φιλοξενήσει τα ημιτελικά και τον τελικό του Euro 2020, με τις δύο πόλεις των Αγγλίας και Τουρκίας να είναι έτοιμες για την τελική μάχη.  



Λονδίνο vs Κωνσταντινούπολη

Το Λονδίνο και η Κωνσταντινούπολη είναι τα δύο μεγάλα φαβορί, με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κλιμακώνει τις κινήσεις της για την τελική κούρσα στη διαδικασία της επιλογής.

Μάλιστα, η FA αποκαλύπτει τους τρόπους με τους οποίους σκέφτεται να κινηθεί στη διοργάνωση του θεσμού.

Ο Χιου Ρόμπερτσον, υπουργός αθλητισμού ταξίδεψε για την Ελβετία, όπου συναντήθηκε με τον Μισέλ Πλατινί. Οι δύο άντρες τα είπαν σε καλό κλίμα, πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ μαζί τους δείπνησε και ο Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν, πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. 

Παρά τις αρκετές υποψηφιότητες, υπάρχει αισιοδοξία στο βρετανικό στρατόπεδο, αφού και το «Wembley» έχει επιλεγεί για τη διοργάνωση δύο τελικών Τσάμπιονς Λιγκ, μέσα σε τρία χρόνια. Από τα ρεπορτάζ προκύπτει ανησυχία μόνο για τις καλές σχέσεις που διατηρεί ο Πλατινί με τους Τούρκους αξιωματούχους με τον πρόεδρο της UEFA να θέλει να αναπτύξει τις δραστηριότητες της ομοσπονδίας προς την Ανατολή.