«Χέρι» για το ...χέρι του Σουάρεζ !

Και άλλο νερό στον μύλο της υπόθεσης του χεριού του Λουις Σουάρεζ στη φάση του γκολ του στο παιχνίδι με την Μάνσφιλντ, ρίχνει αυτή τη φορά το ESPN το οποίο επέπληξε τον σχολιαστή της αναμέτρησης για την στάση του στην συγκεκριμένη φάση.



«Χέρι» για το ...χέρι του Σουάρεζ !

Με ανακοίνωση του το ESPN  το κανάλι που μετέδωσε την αναμέτρηση του Κυπέλλου απολογήθηκε για το σχόλιο του Τζον Τσάμπιον χαρακτηρίζοντας το λάθος.  

Στην συγκεκριμένη φάση ο σχολιαστής Τζον Τσάμπιον ανέφερε : «Φοβάμαι, πως αυτό είναι έργο απάτης. Το χέρι πηγαίνει προς τη μπάλα. Μπορεί να υποστηρίξει βέβαια πως ήταν ‘ατύχημα’, αλλά όπως φαίνεται συμβαίνουν όλο ‘ατυχήματα’ όταν εμπλέκεται αυτός». 

Τα λόγια αυτά σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού «αποτελούν προσβολή» αν και ξεκαθαρίζεται πως δεν υπήρξε πρόθεση για κάτι τέτοιο.  

«Η πολιτική του ESPN για τους σχολιαστές  είναι να είναι αμερόληπτοι και ειλικρινείς και να αναφέρουν τα γεγονότα όπως τα βλέπουν. Αναπόφευκτα κάποιες φορές θα ισορροπήσουν πάνω σε μια λεπτή γραμμή ειδικά στην ένταση της στιγμής» ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού.

Πάντως μετά την ανακοίνωση, ο  Τσάμπιον περιέγραψε όπως ήταν προγραμματισμένο και την αναμέτρηση της Τσέλτεναμ με την Εβερτον χθες το βράδυ.