Δεν στηρίζεται στον Αντεμπαγιόρ
Κανένα πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσει η Τότεναμ σε περίπτωση που ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ αποφασίσει να δεχθεί την κλήση από την εθνική ομάδα του Τόνγκο για το Κόπα Άφρικα. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο βοηθός του Αντρέ Βίλας-Μπόας στην ομάδα, Στέφεν Φρόιντ

Ο Αντεμπαγιόρ είχε αποσυρθεί από την εθνική ομάδα το 2010 και επέστρεψε ένα χρόνο μετά ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα πάει στο Κόπα Άφρικα. Η Τότεναμ δεν έχει επέμβει στο συγκεκριμένο θέμα, αφήνοντας την επιλογή καθαρά στην απόφαση του ποδοσφαιριστή και ο Φρόιντ ξεκαθάρισε ότι το πλάνο είναι έτοιμο και χωρίς τον 29χρονο επιθετικό.
«Κάναμε ένα καλό σερί ακόμη και όταν δεν τον είχαμε στη διάθεσή μας. Απουσίασε για οκτώ παιχνίδια λόγω ενός προβλήματος και δεν είχαμε πρόβλημα. Τόσο ο Ντεφό όσο και ο Ντέμπσι είναι σε καλή κατάσταση ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις και από τον Σίγκουρτσον. Σίγουρα θέλουμε να τον έχουμε διαθέσιμο αλλά θα σεβαστούμε την απόφασή του γιατί πρόκειται για τη χώρα του αλλά και για ένα μεγάλο τουρνουά» τόνισε ο Φρόιντ.