«Πόρτα» σε Λίβερπουλ για Βίγια
Αρνητική απάντηση εισέπραξε η Λίβερπουλ από τη Μπαρτσελόνα, στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Νταβίντ Βίγια με τη μορφή δανεισμού!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έκανε κρούση στους «μπλαουγκράνα» για τον Ισπανό άσο, αλλά πρόθεση της διοίκησης των Καταλανών είναι να τον πουλήσουν και όχι απλά να τον παραχωρήσουν δανεικό.
Ο Βίγια, θα ήταν ιδανική λύση για τον Μπρένταν Ρότζερς που αναζητάει ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν τον Λουίς Σουάρες στην επίθεση, αλλά οι «κόκκινοι» στρέφονται πλέον σε άλλες περιπτώσεις.
Η Λίβερπουλ, αναμένεται να ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες την αγορά του Ντάνιελ Στάριτζ από την Τσέλσι έναντι 12 εκατ. λιρών, όμως, η περίπτωση του Τομ Ινς από τη Μπλάκπουλ φαίνεται πως «κολλάει» λόγω των οικονομικών απαιτήσεων των «seasiders».