Φέργκιουσον εναντίον όλων!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Γουέστ Μπρομ, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τα βάζει με όλους και να τοποθετεί στο στόχαστρό του τον Άλαν Πάρντιου, τη Νιούκαστλ, τους δημοσιογράφους και να επικαλείται ακόμη και τον Μπάρακ Ομπάμα!



Φέργκιουσον εναντίον όλων!

Tο θέμα των ημερών δεν είναι άλλο από τη συμπεριφορά του Σκωτσέζου προπονητή στο ματς με τη Νιούκαστλ και το γεγονός της μη τιμωρίας του από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

«Όλοι ξέρετε πως είμαι παρορμητικός άνθρωπος, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να λέτε πως παρενόχλησα το διαιτητή. Δεν το έκανα. Αυτές τις ημέρες ο καθένας λέει ότι θέλει. Ο Τύπος εξέτασε το θέμα από όλες τις πλευρές, μόνο ο Μπάρακ Ομπάμα δεν ρωτήθηκε, μάλλον γιατί είναι πολύ απασχολημένος», τόνισε ο «Φέργκι» για να ασχοληθεί εκτενώς με τη Νιούκαστλ και τον Άλαν Πάρντιου:

«Είχε το θράσος να μου κάνει κριτική. Αυτός ο οποίος είναι ο χειρότερος στο πως μιλά στους διαιτητές. Είναι απίστευτο. Δεν είμαι σαν αυτόν, εγώ είμαι ο προπονητής του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο, όχι μιας ασήμαντης και μικρής ομάδας στον αγγλικό Βορρά».