Με ρεκόρ άνοιξε η αυλαία του Coca-Cola Cup

Η δεύτερη σεζόν του Coca-Cola Cup ξεκίνησε δυναμικά το Σαββατοκύριακο με ένα ρεκόρ. Ο συνολικός αριθμός ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή έφτασε τις 77, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη εκδήλωση που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς.   



Με ρεκόρ άνοιξε η αυλαία του Coca-Cola Cup
Το φετινό Coca-Cola Cup έκανε εκκίνηση στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του AFC στο Χαλάνδρι, όπου από τις 15 έως και τις 16 του μήνα, πάνω από 500 παιδιά ηλικίας 14 έως και 19 ετών αγωνίστηκαν προσφέροντας δυνατές ποδοσφαιρικές συγκινήσεις. Το επίπεδο των ποδοσφαιρικών αγώνων ήταν υψηλό και ο ανταγωνισμός ιδιαίτερα έντονος, κάτι που φάνηκε από το γεγονός ότι αρκετοί αγώνες έληξαν μετά από τη διαδικασία των πέναλτι. Οι αρμόδιοι διαιτητές και παρατηρητές φρόντισαν έτσι ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, να μη φύγει κανείς με παράπονο και βασικός πρωταγωνιστής να παραμείνει το ποδόσφαιρο.
 
Το Coca-Cola Cup ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η διοργάνωση προχωράει με γρήγορα βήματα προς τη δεύτερη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο Κρήτης αυτό το Σαββατοκύριακο, 22 και 23 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer (Παναγίας Μαλεβή 54, Τρεις Βαγιές, 71410). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή ηλεκτρονικά μέσα από το http://www.coca-cola.gr, ενώ υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, καθώς και ότι όλες οι ομάδες -ασχέτως αν έχουν αγωνιστεί σε ένα από τα προηγούμενα events- μπορούν να αγωνιστούν σε όλα τα τουρνουά.
 
Tο Coca-Cola Cup φέτος μεγαλώνει και θα ταξιδέψει συνολικά σε 9 πόλεις και 12 εγκαταστάσεις. Ποιο συγκεκριμένα θα διεξαχθεί σε: Αθήνα, Ηράκλειο Κρήτης, Λιβαδειά, Καλαμάτα, Γιάννενα, Πάτρα, Βόλο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Από τα 12 αθλητικά Σαββατοκύριακα, οι ομάδες που θα καταταγούν στις πρώτες θέσεις θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής στην Παλλήνη, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου.
 
Το Coca-Cola Cup είναι μια πρωτοβουλία της Coca-Cola και στοχεύει να προτρέψει τους νέους να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό, να αγωνιστούν για τη νίκη και να υιοθετήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Η πρωταθλήτρια ομάδα της τελικής φάσης της διοργάνωσης στην ηλικιακή κατηγορία 18-19 κερδίζει ως έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία για να ζήσει την εμπειρία επαγγελματικής ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Οι πρωταθλήτριες ομάδες της τελικής φάσης στις ηλικιακές κατηγορίες 14-15 και 16-17 (μια ανά κατηγορία) κερδίζουν ως έπαθλο τη συμμετοχή των μελών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα ανάπτυξης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών των σχολών της Arsenal στην Ελλάδα.
 
Αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού, το πλήρες πρόγραμμα και όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες και η φόρμα ηλεκτρονικής εγγραφής δημοσιεύονται στο http://www.coca-cola.gr.
 
Ακολουθήστε μας στο Twitter μέσω του λογαριασμού https://twitter.com/cocacolacupgr και γίνετε μέλος στην σελίδα μας στο Facebook που βρίσκεται στη διεύθυνση http://