Κρίσιμη περίοδος για την Πόρτσμουθ

Μετά την καταδικαστική απόφαση της αφαίρεσης των εννέα βαθμών, πλέον στην Πόρτσμουθ ζητείται κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να παραμείνει στην Πρέμιερσιπ, κάτι που κάνει την ομάδα να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την προσπάθειά της.



Κρίσιμη περίοδος για την Πόρτσμουθ

Το γεγονός ότι οι «πομπέις» είχαν ελάχιστες πιθανότητες να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας ήταν γνωστό εδώ και αρκετό καιρό. Όμως, μετά την ποινή αφαίρεσης εννέα βαθμών, για το καθεστώς αναγκαστικής οικονομικής διαχείρισης στο οποίο εισήλθε, η ελπίδα έσβησε εντελώς και στο στρατόπεδο της ομάδας, σκέφτονται να μην συνεχίσουν, ό,τι με πολύ κόπο είχαν χτίσει. Εκτός αυτού, θέλουν να αποφύγουν τυχόν άσκοπους τραυματισμούς ενόψει του Μουντιάλ του καλοκαιριού, αλλά και των ενδεχόμενων μεταγραφών, ώστε να αποχωρήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από το σύλλογο με τα τόσα προβλήματα.

Ο Άβραμ Γκράντ, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει την εγκατάλειψη της όποιας προσπάθειας γινόταν τόσο καιρό, μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου. «Θα ρωτήσουμε και τους παίκτες για να μάθουμε την επιθυμία τους» δήλωσε ο τεχνικός της Πόρτσμουθ, με το «μάτι» όμως της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πλέον να είναι πάνω στην ομάδα. Αυτό, γιατί θα εξετάσει στα εναπομείναντα εννέα παιχνίδια, τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και κατά πόσο παρατάσσεται η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στον αγωνιστικό χώρο και δεν γίνεται εκούσια δυσφήμιση του κύρους του πρωταθλήματος.