Στην κορυφή το «He Ain’t Heavy»!

Στην κορυφή του βρετανικού singles chart, για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, βρέθηκε το CD Single, «He Ain’t Heavy, He’s my brother», που γράφτηκε στη μνήμη των 96 θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο και προς την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους.



Στην κορυφή το «He Ain’t Heavy»!

Έπειτα από αρκετούς μήνες, κατά τους οποίους γινόταν προώθηση του CD που ετοίμαζε η Λίβερπουλ σε συνεργασία με βετεράνους άσους του συλλόγου, ο στόχος επετεύχθη! Έφτασε στην κορυφή των πωλήσεων, την εβδομάδα που προηγήθηκε των Χριστουγέννων και φυσικά, όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του δικαστικού αγώνα των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο.

Ο μεγαλύτερος «αντίπαλος» του «He Ain’t Heavy», στην αναρρίχηση προς την κορυφή, ήταν το album του νικητή του X-Factor, Τζέιμς Άρθουρ, αλλά ακόμα και αυτός συνέβαλε στην προσπάθεια, ζητώντας από τους θαυμαστές του να αγοράσουν το CD Single!

Η Έβερτον, συνεχάρη τη συμπολίτισσά της, μέσω του επίσημου λογαριασμού στο twitter, όπου και αναρτήθηκε το μήνυμα: «Σπουδαία νέα! Το CD Single βρέθηκε στην κορυφή του singles chart! Συγχαρητήρια σε όλους».