«Η Αγγλία δεν είναι φαβορί για το Μουντιάλ»

Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε ο Ρόι Χότζον για τους στόχους της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και ειδικότερα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, στο Ρίο της Βραζιλίας. «Δεν είμαστε φαβορί, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να θεωρήσεις ποτέ ότι κάτι είναι απίθανο» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής.



«Η Αγγλία δεν είναι φαβορί για το Μουντιάλ»

Πρωταρχικό μέλημα, φυσικά, είναι η πρόκριση από τον όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, με τον Χότζον να δηλώνει ότι τα «τρία λιοντάρια» θα προσπαθήσουν να τερματίσουν στην κορυφή του γκρουπ και να μην μπλέξουν με αγώνες μπαράζ.

«Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ. Να μην μπλέξουμε με πλέι-οφ, γιατί εκεί γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα. Αν όμως δεν καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση, τότε ας ελπίσουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση και να παίξουμε στα μπαράζ» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, για να αναφερθεί και στο πιθανό ταξίδι της Αγγλίας στο Ρίο, το καλοκαίρι του 2014:

«Δεν είμαστε φαβορί. Κάθε άλλο. Αλλά ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να θεωρήσεις κάτι απίθανο γιατί σε αυτό το άθλημα, έχουμε δει ανθρώπους να καταφέρνουν ό,τι θεωρούσαν ότι ήταν ακατόρθωτο. Κάπως έτσι έγινε και με την Τσέλσι την περσινή σεζόν που άλλαξε προπονητή λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ».