Ξεσπάθωσε ο Ρέντναπ!

Η πρώτη ήττα της θητεία τους στον πάγκο της ΚΠΡ, έφερε και ξέσπασμα! Ο Χάρι Ρέντναπ, ξεσπάθωσε κατά των… κακομαθημένων ποδοσφαιριστών του που αμείβονται αδρά και δεν καταφέρνουν μέσα στο γήπεδο να δικαιολογήσουν τα χρήματα που παίρνουν.   



Ξεσπάθωσε ο Ρέντναπ!

Ο Άγγλος κόουτς των Ρέιντζερς, μίλησε για τις αμοιβές των παικτών του που όταν τις ανακάλυψε… έμεινε έκπληκτος και αποκάλυψε πως την προηγούμενη εβδομάδα, υπήρξε τιμωρία σε ποδοσφαιριστή που όμως, δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ.

«Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές σε αυτή την ομάδα που αμείβονται με υπέρογκα ποσά και δεν τα αξίζουν! Η προσφορά τους στην ομάδα, είναι πολύ μικρότερη από τα ποσά που παίρνουν κάθε μήνα. Δεν μου αρέσει να βλέπω τους ανθρώπους του συλλόγου να ξεπαραδιάζονται και να μην παίρνουν αντάλλαγμα. Οι ατζέντηδες, παίρνουν πολλά λεφτά και αυτό πρέπει να σταματήσει. Την περασμένη εβδομάδα τιμωρήσαμε με πρόστιμο έναν παίκτη μας και ανακάλυψα ότι έπαιρνε πολύ περισσότερα χτήματα από αυτά που έπαιρναν οι παίκτες στην Τότεναμ» είπε ο Χάρι Ρέντναπ, αποκαλύπτοντας πως ο παίκτης που τιμωρήθηκε ήταν ο Ζοσέ Μποσίνγκουα, λόγω του ότι είχε αρνηθεί να καθίσει στον πάγκο, στο ματς με τη Φούλαμ.