Καμία διάθεση πώλησης του Γουόλκοτ

Ο Αρσέν Βενγκέρ προτιμά να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και να ευελπιστεί ότι ο Θίο Γουόλκοτ θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ, παρά να σκεφτεί το ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.   



Καμία διάθεση πώλησης του Γουόλκοτ

Ο Άγγλος εξτρέμ, είδε την Τετάρτη πέντε από τους συμπαίκτες του να ανανεώνουν τη συνεργασία τους με τον σύλλογο για πολλά χρόνια και σύμφωνα με τον Αλσατό τεχνικό, αυτό από μόνο του, ίσως τον πείσει τελικά να παραμείνει στο «Έμιρεϊτς».

«Ελπίζω οι πρόσφατες ανανεώσεις, να τον κάνουν να σκεφτεί ακόμα πιο ζεστά το θέμα της παραμονής του στην ομάδα μας» είπε ο Βενγκέρ, που απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να περάσει από το μυαλό του η σκέψη πώλησης του Γουόλκοτ, ώστε να έρθουν έσοδα για τους «κανονιέρηδες»:

«Όχι. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Ανήκει στην Άρσεναλ και εγώ προσωπικά θέλω κι ελπίζω να υπογράψει νέο συμβόλαιο».