Ξανά στo «Cobham» ο Τέρι!(pics)

Η επιστροφή του Τζον Τέρι στην αγωνιστική δράση… κοντοζυγώνει! Ο Άγγλος αμυντικός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, στο «Cobham» και έκανε ατομικό πρόγραμμα.



Ξανά στo «Cobham» ο Τέρι!(pics)

Λίγο περισσότερο από έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, στην ισοπαλία (1-1) των «μπλε» με τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Τέρι έτρεξε ξανά, έκανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και κλώτσησε μπάλα στις εγκαταστάσεις του λονδρέζικου συλλόγου.

Ο Ράφα Μπενίτεθ, τον είχε πάρει μαζί του στην Ιαπωνία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, αλλά δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Μοντερέι, αλλά ούτε και στον τελικό απέναντι στην Κορίνθιανς. Είναι προφανές ότι κανείς δεν θέλει να γίνει βιαστικά η επιστροφή του Τέρι στα πλάνα του προπονητή του, αλλά όσο περνούν οι μέρες, τόσο καλύτερα αισθάνεται ο ποδοσφαιριστής που μετράει πλέον αντίστροφα.

«Προπονείται, αλλά κάθε μέρα περιμένουμε να δούμε την αντίδραση του ποδιού του, καθώς το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο, είναι περίπλοκο. Πάει κάθε μέρα και καλύτερα, αλλά δεν θα βιαστούμε για να τον επαναφέρουμε στη δράση» ήταν τα λόγια του Ισπανού κόουτς της Τσέλσι.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνησή του: