Σε ρόλο πωλητή ο Νταλγκλίς

Μια έκπληξη περίμενε σήμερα όσους επισκέφθηκαν το κατάστημα  HMV στο Λίβερπουλ προκειμένου να αγοράσουν το single «He ain’t heavy he is my brother»  το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα για την οικονομική ενίσχυση του δικαστικού αγώνα των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας του Χίσλμπορο.



Σε ρόλο πωλητή ο Νταλγκλίς

Στα ταμείο του δισκοπωλείου HMV βρέθηκε ο θρύλος της Λίβερπουλ Κένι Νταλγκλίς προκειμένου να βοηθήσει στις πωλήσεις του single που κυκλοφόρησε σήμερα. 

Ο Σκωτσέζος που ήταν προπονητής της Λίβερπουλ όταν σημειώθηκε η τραγωδία του Χίλσμπορο το 1989, ήταν αυτός που πούλησε το πρώτο αντίτυπο του κομματιού. «Βρισκόμαστε όλοι εδώ για τον ίδιο λόγο. Θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις οικογένειες και γι’αυτό είμαστε εδώ να τους στηρίξουμε» τόνισε.

Στο HMV βρέθηκαν και άλλοι διάσημοι φίλοι των «κόκκινων» κάποιοι εκ των οποίων συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του κομματιού, όπως ο κωμικός Τζον Μπίσοπ. «Είμαι περήφανος που βοήθησα έστω και λίγο και ελπίζω να το στηρίξουν όλοι και να το στείλουν απευθείας στο Nο1»

To «He ain’t heavy he is my brother» είναι το φαβορί για να βρεθεί στην πρώτη θέση του βρετανικού singles chart την ημέρα των Χριστουγέννων.