Ρέντινγκ-Άρσεναλ (preview)

Διέξοδο στην κρίση που τη μαστίζει ψάχνει η Άρσεναλ και ο αγώνας με τη Ρέντινγκ στο «Madejski» προσφέρεται γι αυτό. Παράδοση …μονόπατη υπέρ των Λονδρέζων, ξανά στον πάτο της βαθμολογίας οι «Royals», μετά και τη νίκη της ΚΠΡ.  



Ρέντινγκ-Άρσεναλ (preview)

Η ομάδα του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ βρίσκεται στην τελευταία θέση και ο τεχνικός των «Royals» πιστεύει πως μπορούν οι παίκτες του να εκμεταλλευτούν την κατάσταση της Άρσεναλ.

Η Ρέντινγκ μετρά πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει κερδίσει την Άρσεναλ σε κανένα από τα τελευταία 10 ματς.

Οι Λονδρέζοι θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτό το σερί και να το συνεχίσουν, κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή της ομάδας στα θετικά αποτελέσματα. Μεταξύ άλλων, ο Αρσέν Βενγκέρ ψάχνει και το πρώτο «διπλό» μακριά από την αγγλική πρωτεύουσα, μετά τις αρχές Σεπτεμβρίου.

 

Αγωνιστικά νέα

Επιστρέφουν οι Τζακ Ρόμπερτς και Πάβελ Προγρκέμπνιακ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα των τραυματισμών τους. Δεν συμβαίνει το ίδιο, όμως, και για τους Τζίμι Κέμπε και Τζεμ Καρακάν, ενώ πάντα εκτός ο Σον Μόρισον.

Αντίθετα, στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Ολιβιέ Ζιρού, όχι όμως και ο Θίο Γουόλκοτ. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Λοράν Κοσιελνί.

 

Πιθανές συνθέσεις

Ρέντινγκ: Φεντερίτσι – Κάμινγκς, Πιρς, Μαριάπα, Σόρεϊ – ΜακΚλίρι, Λάιγκεργουντ, Γκάθρι, ΜακΆνουφ – Χαντ, Λε Φοντρ

Άρσεναλ: Σέζνι – Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Γκιμπς – Γουίλσιρ, Αρτέτα – Γουόλκοτ, Καθόρλα, Ποντόλσκι - Ζιρού