«Glory, glory… Robin»!

Περνάει τόσο καλά, κάτι που σίγουρα δεν έκανε την τελευταία σεζόν στην Άρσεναλ. Παίζει τόσο ελεύθερα, ξεχνώντας την πίεση υπό την οποία αγωνιζόταν στους «κανονιέρηδες». Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αισθάνεται πλέον ένας «κόκκινος διάβολος» και στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τραγούδησε τον ύμνο της ομάδας!



«Glory, glory… Robin»!

Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» αποτέλεσε το μεγάλο «μπαμ» στη θερινή μεταγραφική περίοδο με τη μετακίνησή του από το «Έμιρεϊτς» στο «Ολντ Τράφορντ».

Ταίριαξε με τον Γουέιν Ρούνεϊ στην επίθεση αλλά και με τους υπόλοιπους νέους συμπαίκτες του και η θητεία του στους «κόκκινους διαβόλους», μοιάζει ονειρική. Όλα αυτά τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν από το καλοκαίρι, όταν και έγινε μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο Χριστουγεννιάτικο δείπνο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, δεν δίστασε κάποια στιγμή να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει τον ύμνο των «κόκκινων διαβόλων», σε μια κίνηση που μάλλον θα κάνει τους οπαδούς της ομάδας να τον λατρέψουν ακόμα περισσότερο…

Το κλίμα, δε, ήταν τόσο καλό, που το κέφι συνεπήρε τον Σίντζι Καγκάβα και αυτός χάρισε μοναδικές στιγμές στους συμπαίκτες του, τραγουδώντας το γνωστό hit, «Gangnam Style»!