Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ (preview)

Με σύμμαχο την πρόσφατη παράδοση και την κάκιστη φόρμα στην οποία βρίσκεται η Γουέστ Μπρομ θα προσπαθήσει η Γουέστ Χαμ να επιστρέψει στις νίκες. Οι «baggies» υποδέχονται τα «σφυριά», σε ένα ματς που διεξάγεται ανάμεσα σε δύο από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν.  



Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ (preview)

Η Μπρόμιτς έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία.

Τα τελευταία τρία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ οι Λονδρέζοι έχουν χάσει μόνο μια φορά στις τελευταίες εννιά επισκέψεις τους στο «Hawthorns».

Την ίδια ώρα, και η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φόρμα, αφού έχει ηττηθεί σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά νέα

Ο Στιβ Κλαρκ πονοκεφαλιάζει για την ενδεκάδα, αφού έξι παίκτες του αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Ο Μπεν Φόστερ ενδεχομένως επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, την ώρα που οι αμυντικοί Λίαμ Ρίτζγουελ και Κλαούντιο Γιάκομπ προσπαθούν να είναι έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Πάντα εκτός ο Μόμο Ντιαμέ για τους Λονδρέζους, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζορτζ ΜακΚάρτνεϊ.

Πιθανές συνθέσεις

Γουέστ Μπρομ: Μίχιλ – Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ποπόφ (Ρίτζγουελ) – Μπραντ, Μουλούμπου, Μόρισον, Γκέρα – Λονγκ, Λουκάκου

Γουέστ Χαμ: Γιασκελάινεν – Ντεμέλ, Ριντ, Κόλινς, Ο΄Μπράιαν (ΜακΚάρτνεϊ) – Ο’ Νιλ, Νομπλ – Τέιλορ, Νόλαν, Τζάρβις – Κόουλ