Τότεναμ-Σουόνσι (preview)

Το «τρίποντο» που θα τη φέρει μέσα στην πρώτη τριάδα θα ψάξει η Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να υποδέχονται τη Σουόνσι, στις 15:30. Χωρίς νίκη στο «White Hart Lane» οι Ουαλοί στα χρόνια της Πρέμιερ, επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητά ο Αντρέ Βίλας-Μπόας.



Τότεναμ-Σουόνσι (preview)

Η ήττα από την Έβερτον κράτησε τους Λονδρέζους μακριά από την κορυφή, αλλά την Τσέλσι στην τρίτη θέση μπορούν να την πιάσουν.

Με σύμμαχο την παράδοση που τη θέλει να μη χάνει ποτέ και να επικρατεί της Σουόνσι στα τελευταία τρία ματς, η Τότεναμ θα ψάξει τους βαθμούς που θα φέρουν και πάλι χαμόγελα στο «White Hart Lane».

Από την πλευρά της, η Σουόνσι θέλει ν αφήσει πίσω της την ήττα από τη Νόριτς και ο Μίκαελ Λάουντρουπ περιμένει την αντίδραση των παικτών του. Οι «κύκνοι» παραμένουν μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας και ο Δανός προπονητής ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

 

Αγωνιστικά νέα

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γκάρεθ Μπέιλ, εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού. Αντίθετα, στην αποστολή θα βρεθούν μετά από καιρό οι Σκοτ Πάρκετ και Μπενουά Ασού-Εκοτό.

Επιστρέφει ο Άσλεϊ Γουίλιαμς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, την ώρα που πάντα εκτός παραμένει ο Πάμπλο Ερνάντες.

 

Οι πιθανές συνθέσεις
Τότεναμ:Γιορίς - Γουόκερ, Γκαλάς, Κόκερ, Βερτόνχεν - Λένον, Ντεμπελέ, Σάντρο, Ντέμπσεϊ - Αντεμπαγιόρ, Ντεφό

Σουόνσι: Τρεμέλ - Ράνχελ, Φλόρες, Γουίλιαμς, Ντέιβις - Ντε Γκούζμαν, Μπρίτον, Κι - Ντάιερ, Μίτσου, Ρούτλετζ