Λίβερπουλ-Άστον Βίλα (preview)

Την ευκαιρία να ξεπεράσει την Άρσεναλ και να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής την Τότεναμ –έστω και προσωρινά- έχει η Λίβερπουλ,  η οποία υποδέχεται την Άστον Βίλα και θέλει να συνεχίσει το σερί των επιτυχών αποτελεσμάτων. Σε ανοδική πορεία, αλλά κόντρα στην παράδοση η ομάδα του Πολ Λάμπερτ.  



Λίβερπουλ-Άστον Βίλα (preview)
Οι «reds» μόλις μια ήττα στα τελευταία 11 ματς και  οι τελευταίες νίκες της την έχουν φέρει σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο.Η παράδοση είναι με το μέρος των γηπεδούχων, με τη Λίβερπουλ να έχει μόλις μια ήττα στην έδρα της από τη Βίλα την τελευταία δεκαετία.
 
Από την πλευρά της, η ομάδα του Πολ Λάμπερτ έχει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία τέσσερα ματς και  μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα, αφού η Λίβερπουλ μόνο σιγουριά δεν εμπνέει στο γήπεδό της.
 
Αγωνιστικά νέα
Στην αρχική ενδεκάδα των «reds» αναμένεται να βρεθεί ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα, ο Χοσέ Ενρίκε είναι αμφίβολος, αφού νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή.
 
Πάνω που ο Ντάρεν Μπεντ γεύτηκε τη χαρά της συμμετοχής τραυματίστηκε. Ο Άγγλος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για όλη την περίοδο των γιορτών, ενώ πάντα εκτός παραμένει και ο Ρον Φλάαρ. Επιστρέφει ο Άσλεϊ Γουέστγουντ.
 
Πιθανές Συνθέσεις:
Λίβερπουλ: Ρέινα - Τζόνσον, Ενρίκε, Άγκερ, Σκρτελ - Λούκας, Αλεν, Τζέραρντ - Κόουλ, Στέρλινγκ, Σουάρεζ
Αστον Βίλα:Γκουζάν - Χερντ, Μπέικερ, Κλαρκ - Λόουτον, Λιχάϊ, Ντελφ, Χόλμαν, Γουέστγουντ - Γουάινμαν, Μπεντεκέ