Στόουκ-Έβερτον (preview)

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θέλουν Στόουκ και Έβερτον στην αναμέτρηση του «Britannia». Αρκετά φορμαρισμένοι οι «πότερς» το τελευταίο διάστημα, οι οποίοι με νίκη μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της πεντάδας, ενώ τα «ζαχαρωτά» με τους τρεις βαθμούς κάνουν «όνειρα» …τριάδας.  



Στόουκ-Έβερτον (preview)
 Να εκμεταλλευτεί τα εξαιρετικά αποτελέσματα που παίρνει στην έδρα της θέλει η Στόουκ, η οποία εάν αποφύγει την ήττα στο σημερινό παιχνίδι θα ισοφαρίσει το δικό της ρεκόρ, καθώς θα έχει παραμείνει για εφτά συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη.
 
Από την άλλη η Έβερτον δεν δείχνει και την καλύτερη εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς μετράει δύο νίκες, ισάριθμες ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Κακή η παράδοση της στο «Britannia» τα τελευταία τρία χρόνια με τη τελευταία της νίκη εκεί να είναι το 2008.
 
Αγωνιστικά νέα
Απών θα είναι ο Ράιαν Σόουτον από το παιχνίδι εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε με την Άστον Βίλα. Ο Τσάρλι Άνταμ αναμένεται να είναι διαθέσιμος, όχι όμως και ο Μάικλ Όουεν ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών.
 
Η Έβερτον θα παραταχθεί δίχως τους Κέβιν Μιραλάς και Τόνι Χίμπερτ οι οποίοι είναι τραυματίες.

Πιθανές συνθέσεις

Στόουκ: Μπέγκοβιτς-Γουίλκινσον, Χουθ, Σόουκρος, Γουόλτερς, Ενζονζί, Γουέλαν, Άνταμ, Εθέρινγκτον - Κράουτς

Έβερτον: Χάουαρντ-Κόλεμαν, Γιαγκέλκα, Ντεστέν, Μπέινς – Όσμαν, Γκίμπσον – Νέισμιθ, Φελαϊνί, Πίενααρ - Γιέλαβιτς

 
Επιμέλεια: Κυριάκος Κορωναίος