ΚΠΡ-Φούλαμ (preview)

Κάθε αγωνιστική τα ίδια! Η ΚΠΡ συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Φούλαμ η κατάκτηση των τριών βαθμών δεν… μοιάζει απλά, αλλά είναι «μονόδρομος».  



ΚΠΡ-Φούλαμ (preview)

Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ δεν κατάφερε ούτε την περασμένη αγωνιστική να κάνει «σεφτέ», με το 2-2 στην έδρα της Γουίγκαν να αποτελεί την τρίτη σερί ισοπαλία, το 16ο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα από την έναρξη της σεζόν και αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ.

Από την πλευρά τους οι «Cottagers» κατάφεραν την περασμένη Δευτέρα να επιστρέψουν στις νίκες. Το 2-1 επί της Νιούκαστλ αποτέλεσε το πρώτο «τρίποντο» μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες και έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Μάρτιν Γιολ να αυξήσει στους πέντε βαθμούς την απόσταση από την ουραγό τριάδα.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Παρκ και φυσικά τον Ζαμόρα. Στα ευχάριστα η επιστροφή (κατά πάσα πιθανότητα) του Ζούλιο Σέζαρ, με τον Ρέντναπ να καλείται να αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο ή τον Γκριν κάτω από τα δοκάρια, με τον δεύτερο να είναι το φαβορί.

Στην αντίπερα όχθη αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντιαρά, ενώ δεν προλαβαίνει την αναμέτρηση ο ανέτοιμος Ντέιβις και ο τραυματίας Ρουίζ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΚΠΡ: Γκριν, Μποσίνγκουα, Νέλσεν, Χιλ, Τραορέ, Ντέρι, Ντιακιτέ, Ράιτ-Φίλιπς, Τααράμπ, ΜακΚί, Σισέ
Φούλαμ: Σβάτσερ, Ρίτερ, Χιουζ, Χάγκελαντ, Ρίισε, Σίντγουελ, Μπερντ, Νταφ, Κατσάνικλιτς, Μπερμπάτοφ, Ρονταγιέγκα