Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σάντερλαντ (preview)

Την περασμένη Κυριακή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε θριαμβευτικά από το «Etihad», με το τελικό 3-2 να της δίνει… αέρα έξι βαθμών από τη Σίτι και σήμερα υποδέχεται τη Σάντερλαντ με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τη «συμπολίτισσα». Επιστρέφει ο Νεμάνια Βίντιτς, από ίωση ταλαιπωρείται ο Ρούνεϊ.  



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σάντερλαντ (preview)

Το γκολ του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στις καθυστερήσεις κόντρα στους «πολίτες» εδραίωσε την ομάδα του σερ ¶λεξ Φέργκιουσον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και μπορεί το πρωτάθλημα να έχει πολύ δρόμο ακόμα, ωστόσο με αυτό το «διπλό» οι σημερινοί γηπεδούχοι δίκαια έχουν αποκτήσει τον τίτλο του φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα.

Επόμενο λοιπόν να μην θέλουν να σκέφτονται τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στις «μαυρόγατες», οι οποίες κατάφεραν στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Ρέντινγκ την Τρίτη να πάρουν τη νίκη (2-0) που τους έδωσε σημαντική «ανάσα» και τις έβγαλε από την ουραγό τριάδα της κατάταξης.

Μόλις δύο ισοπαλίες έχουν καταφέρει να πάρουν οι φιλοξενούμενοι στο «Ολντ Τράφορντ» την τελευταία δεκαετία. Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους μάλιστα, δεν έχουν καταφέρει να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα (δύο ήττες και ένα 0-0), ενώ η τελευταία τους νίκη καταγράφεται στο… μακρινό 1968 (1-2).

Ο Νεμάνια Βίντιτς ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα στο ταλαιπωρημένο του γόνατο και θα βρίσκεται μετά από σχεδόν τρεις μήνες στη διάθεση του Φέργκιουσον, ο οποίος όμως δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Έβανς, Καγκάβα, Νάνι και ¶ντερσον. Ερωτηματικό η συμμετοχή του Ρούνεϊ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την πλευρά του ο Μάρτιν ΟΆ Νιλ κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα, καθώς θα περιμένει μέχρι την τελευταία για να μάθει από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αν θα μπορεί να στηριχθεί στους Φλέτσερ, Τζόνσον και Ρόουζ, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι έτοιμος. Δεδομένες οι απουσίες των Κάτερμολ, Μπράουν και Μπάρντσλεϊ.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Σκόουλς, Γιανγκ, Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι
Σάντερλαντ: Μινιολέ, Γκάρντνερ, ΟΆ Σέι, Κουεγιάρ, Ρόουζ, Λάρσον, Κόλμπακ, Τζόνσον, ΜακΚλίν, Σεσενιό, Φλέτσερ