Ο MVP της 16ης αγωνιστικής

Στο ρολόι του «Etihad», γράφει 92’. Η μπάλα στήνεται λίγο έξω από την περιοχή της Μάντσεστερ Σίτι και από δεξιά. Ο Γουέιν Ρούνεϊ – που έχει πετύχει ήδη δύο γκολ – απομακρύνεται. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι το παίρνει πάνω του. Σκοράρει, δίνει τη νίκη (3-2) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναδεικνύεται MVP της 16ης αγωνιστικής.



Ο MVP της 16ης αγωνιστικής

Ο «ιπτάμενος Ολλανδός» που κάνει τη διαφορά στη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν αυτός που της έδωσε και τους τρεις βαθμούς στην έδρα της «μισητής» αντιπάλου και συμπολίτισσας, για να στείλει την ομάδα του στο +6 από τους «πολίτες», στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 92ο λεπτό του σπουδαίου ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο Φαν Πέρσι ανέλαβε την εκτέλεση του «χαζού» φάουλ που έκανε ο Τέβες στον Ράφαελ, πήρε φόρα, σούταρε με το αριστερό και με την κόντρα στο πόδι του Νασρί για να καταλήξει στα δίχτυα του Τζο Χαρτ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», με αυτό το γκολ, έσπασαν και το εντός έδρας αήττητο σε ματς πρωταθλήματος από τη Σίτι, που κρατούσε την επίδοσή της από τον Δεκέμβριο του 2010!

Δείτε τα γκολ του αγώνα:
Manchester City v Manchester United

Fdsf | Myspace Video

Και εδώ, το γκολ του Φαν Πέρσι από… μέσα: