Ζιρού: «Ήρθα τη λάθος στιγμή»
Την πεποίθησή του ότι μετακόμισε τη λάθος στιγμή στην Άρσεναλ εξέφρασε ο Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος επιθετικός παραδέχτηκε ότι οι «κανονιέρηδες» πραγματοποιούν μία πολύ άσχημη σεζόν, πράγμα, ωστόσο, που δεν του προκαλεί παραπάνω πίεση, στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ερωτηθείς για το αν πήγε στο «Έμιρεϊτς» την λάθος στιγμή, ο Ζιρού επεσήμανε: «Έτσι πιστεύω. Αλλά αυτό λειτουργεί και θετικά και δεν με αγχώνει περισσότερο. Θέλω να κάνει καλές εμφανίσεις η ομάδα και δεν επικεντρώνομαι στην προσωπική μου απόδοση. Όταν πας σε έναν μεγάλο σύλλογο και αντικαθιστάς ένας παίκτη όπως ο Φαν Πέρσι δεν πρέπει να νιώθεις έξτρα πίεση».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι στο χέρι των νέων παιδιών αν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν τόσο καλά όσο οι προηγούμενοι παίκτες του συλλόγου».
Επιμέλεια: Ηρώ Κωφού