«Μύλος» με τα συμβόλαια στην Άρσεναλ

Πεπεισμένος ότι ο Μπακαρί Σανιά θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στασιμότητα που παρουσιάζουν οι διαπραγματεύσεις με τον Θιο Γουόλκοτ.



«Μύλος» με τα συμβόλαια στην Άρσεναλ

Ο Αλσάτος τεχνικος δεν παρέλειψε να διαψεύσει τις φήμες που ήθελαν το Σανιά να είναι αρνητικός στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε λέγοντας: «Όλα αυτά είναι εικασίες των εντύπων. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό σημείο και σύντομα θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις»

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τον Γουόλκοτ. Το συμβόλαιο του 23χρονου Άγγλου λήγει το καλοκαίρι και όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την ανανέωσή του, φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να πωλείται κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τη συμβαίνει με τον Θιο. Είμαι αρκετά μπερδεμένος γιατί βρισκόμαστε αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις. Γνωρίζει ότι τον θέλουμε και περιμένουμε τις εξελίξεις» κατέληξε ο Βενγκερ.

 

Επιμέλεια: Κυριάκος Κορωναίος