Έχει συμμάχους ο Κάρολ

Τους συμπαίκτες του στο πλευρό του θα έχει ο Άντι Κάρολ όσον αφορά στην ιστορία στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος, έχοντας κατηγορηθεί για επίθεση σε φωτογράφο. «Είναι λυπηρό που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα από το πουθενά» είπε ο Νόλαν.



Έχει συμμάχους ο Κάρολ

Ο Άγγλος επιθετικός, φέρεται να ήρθε στα χέρια με φωτογράφο, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι των ποδοσφαιριστών της Γουέστ Χαμ. Ο εν λόγω φωτογράφος, προσπάθησε να απαθανατίσει τον Κάρολ με τον ειδικό νάρθηκα που φοράει στο πόδι έπειτα από την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο γόνατο.

Όπως είναι λογικό, οι παίκτες της Γουέστ Χαμ θα κληθούν από τη διοίκηση να απολογηθούν για όσα κυκλοφόρησαν στον Τύπο, αλλά όλοι θα υπερασπιστούν τον Κάρολ, τονίζοντας πως δεν είχε καμία διάθεση να έρθει σε διαπληκτισμό με κανέναν και πως προκλήθηκε. «Είναι πραγματικά λυπηρό ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ιστορίες και περιστατικά. Αλλά είναι και αυτός μέρος της ζωής και της δουλειάς μας…» είπε ο Κέβιν Νόλαν κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας των «σφυριών» σε νοσοκομείων Παίδων, στο Essex.