Ο MVP της 15ης αγωνιστικής(video)

«Είναι τρελός ο Ισπανός»! Αυτό το σύνθημα δονεί πλέον το «Liberty Stadium» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Σουόνσι, όπως… δονούσε και τις εξέδρες του «Έμιρεϊτς» όπου φιλοξενήθηκαν οι φίλοι της ομάδας, στη Σαββατιάτικη νίκη (2-0) επί της Άρσεναλ! Ο Μίτσου δηλώνει… τρελός, τρελαίνει όλο τον κόσμο και κατακτά το τίτλο του MVP για τη 15η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ!   



Ο MVP της 15ης αγωνιστικής(video)

Οι «κύκνοι» βρήκαν τους «κανονιέρηδες» σε μια πολύ περίπλοκη κατάσταση. Σίγουρα δεν ήταν στα καλύτερά τους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ δεν ήταν επικίνδυνοι και δεν απείλησαν την εστία της Σουόνσι.

Οι ποδοσφαιριστές του Μίκαελ Λάουντρουπ, από την πλευρά τους, έκαναν υπομονή. Πήγαν το παιχνίδι στα μέτρα τους, οι γηπεδούχοι άρχισαν να αγχώνονται και δεν χρειαζόταν και πολύ για να γίνει το κακό στην άμυνά τους! Πρώτα στο 88ο λεπτό από μια κόντρα κι έπειτα στις καθυστερήσεις από λάθος του Καρλ Τζένκινσον, ο Μίτσου όπλισε και… πέταξε δύο μεγαλοπρεπείς «κανονιές» για να χαρίσει στη Σουόνσι τη νίκη με σκορ 2-0!

«Είναι τρελός ο Ισπανός…»!

Arsenal v Swansea City

Rpo | Myspace Video