O Kάρολ επιτέθηκε σε φωτογράφο

Για επίθεση σε ένα φωτογράφο σε κεντρικό δρόμο του Δουβλίνου κατηγορείται ο επιθετικός της Γουεστ Χαμ Αντι Κάρολ. Ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε στην αστυνομία, αλλά δεν συνελήφθη.



O Kάρολ επιτέθηκε σε φωτογράφο

Σε καταγγελία στην αστυνομία προχώρησε ένας φωτογράφος ο οποίος όπως ανέφερε δέχθηκε επίθεση από τον υψηλόσωμο επιθετικό χθες τα ξημερώματα στο Δουβλίνο, με τον Κάρολ πάντως να αρνείται την επίθεση.

Οι  παίκτες της Γουεστ Χαμ μετά τη νίκη επί της Τσέλσι το Σάββατο ταξίδεψαν στην ιρλανδική πρωτεύουσα προκειμένου να διοργανώσουν ένα πάρτι –ως είθισται- ενόψει Χριστουγέννων. 

Όπως κατήγγειλε ο φωτογράφος προσπάθησε να αποθανατίσει τον Αντι Κάρολ (ο οποίος θα είναι εκτός δράσης για δυο μήνες λόγω προβλήματος στον χιαστό) να βγαίνει από ένα χωρίς να φορά τον ειδικό νάρθηκα. Τότε ήταν που ο Άγγλος άσος του επιτέθηκε, βάζοντας το δάχτυλο του στο μάτι του και προσπαθώντας να του πάρει την κάμερα.  Ο φωτογράφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία πήρε καταθέσεις και από τους υπόλοιπους  παίκτες του λονδρέζικου συλλόγου αλλά δεν προχώρησε σε κάποια σύλληψη.

Πάντως ο ατζέντης του Κάρολ αν και απέφυγε να σχολιάσει το συμβάν, έσπευσε να υπερασπιστεί τον πελάτη του σχετικά με την …εξαφάνιση του νάρθηκα.  «Ο Αντι φορούσε τον νάρθηκα πάνω από το παντελόνι όταν ήταν στο κλαμπ ώστε να τον βλέπουν οι γύρω του και να είναι προσεκτικοί για να μην το χτυπήσουν. Όταν έφυγε, φόρεσε τον νάρθηκα μέσα από το παντελόνι του».