Της μοίρας της γραφτό

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει αρκετούς «αστέρες» στο ρόστερ της και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τα …πάντα. Ο Ντάγκλας Μαϊκόν τόνισε πως οι πρωταθλητές Αγγλίας θα διακριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ αργά ή γρήγορα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να δείχνουν υπομονή για …τουλάχιστον ένα χρόνο.  



Της μοίρας της γραφτό

Η Σίτι έχει αποκλειστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν πτοεί τον Μαϊκόν.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει κατακτήσει το «ιερό δισκοπότηρο» και καταλαβαίνει πως η Σίτι μπορεί να κάνει ότι και η Ίντερ το 2010, με τον ίδιο στο ρόστερ της.

«Δεν υπάρχει κάτι που να λείπει από τη Σίτι. Είναι φανταστικός σύλλογος και όλοι δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιωθούμε, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε ο δεξιοπόδαρος αμυντικός για να συμπληρώσει πως «κάθε μήνα» η ομάδα δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο.

«Αργά ή γρήγορα, η Σίτι θα πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ. Όποιος δουλεύει με μεθοδικότητα ανταμείβεται», τόνισε ο Μαϊκόν για να αναφερθεί στα πράγματα που διαφοροποιούν το μεγαλύτερο διασυλλογικό θεσμό από την Πρέμιερ: «Εδώ πρέπει να παίζεις στο μάξιμουμ για να πάρεις ένα ματς πρωταθλήματος. Το ίδιο χρειάζεται και στην Ευρώπη, αλλά εκεί απαιτείται και εμπειρία. Να δούμε πως διαχειριζόμαστε ένα ματς».