Νιούκαστλ-Γουίγκαν (preview)

Κλισέ τείνουν να γίνουν οι εκφράσεις για το πόσο σημαντική είναι η νίκη σε κάθε αγωνιστική για τη Νιούκαστλ, αλλά όσο οι «καρακάξες» δεν κερδίζουν τόσο θα γίνονται πιο δραματικές. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου υποδέχεται τη Γουίγκαν, με την οποία ισοβαθμεί, και θέλει το «τρίποντο» για να πάρει βαθιά ανάσα.  



Νιούκαστλ-Γουίγκαν (preview)

Ευτυχώς που υπάρχει και η Σάντερλαντ και βρίσκουν παρηγοριά!

Η Νιούκαστλ απέχει μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, όσους και η Γουίγκαν και οι δύο ομάδες θα ψάξουν τους τρεις βαθμούς για να ξεφύγουν από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι «καρακάξες» δεν έχουν χάσει κανένα από τα τελευταία εφτά ματς στην έδρα τους από τους «λάτικς» και ο Άλαν Πάρντιου θέλει να κάνει τη δεύτερη νίκη του από την στιγμή που υπέγραψε το νέο πολυετές συμβόλαιο με το σύλλογο της βορειοανατολικής Αγγλίας.

Μετά το θετικό σερί που έτρεξε μέσα στον Οκτώβριο, η Γουίγκαν μετρά τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς, ενώ μαζί με την Άστον Βίλα αποτελούν τις δύο χειρότερες επιθέσεις στα εκτός έδρας ματς.

 

Αγωνιστικά νέα

Στους απόντες για τους γηπεδούχους προστίθεται και ο Τζέιμς Περτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ πάντα εκτός παραμένουν οι Γιοάν Καμπάιγ, Σόλα Αμεόμπι, Στίβεν Τέιλορ, Χατέμ Μπεν Αρφά και Γκαμπριέλ Ομπερτάν.

Από την άλλη, οι Κάρι Σίντγουελ και Ντέιβιντ Τζόουνς έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να αρχίσουν το ματς, ενώ οι Αντολίν Αλκαράς, Άλμπερτ Κρούσατ, Ιβάν Ραμίς και Μπεν Γουότσον είναι εκτός λόγω τραυματισμών. 

 

Πιθανές ενδεκάδες

Νιούκαστλ: Κρουλ – Σίμσον, Κολοτσίνι, Γουίλιαμσον, Σαντόν – Ανίτα, Μαρβό, Τιοτέ, Γκουτιέρες – Μπα, Σισέ

Γουίγκαν: Αλ Χάμσπι – Μπόις, Λόπες, Φιγκερόα – Σταμ, ΜακΆρθι, ΜακΆρθουρ, Μποσαζούρ – Κονέ, Γκόμες, Ντι Σάντο