Θέλει να «δέσει» τον Ντι Σάντο
Αισιόδοξος για μέλλον του Φράνκο Ντι Σάντο είναι ο Ρομπέρτο Μαρτίνες, ο οποίος έχει εισηγηθεί την ανανέωση του συμβολαίου του επιθετικού της Γουίγκαν. Ο Αργεντινός επιθετικός μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου αρχίζει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Ο Μαρτίνες υπολογίζει πολύ στον Ντι Σάντο και πιστεύει πως και τόσο ο Αργεντινός στράικερ, όσο και η Γουίγκαν θα είναι επωφελημένοι από την ανανέωση του συμβολαίου του.
«Δεν είναι θέμα που να μας αγχώνει το τι θα γίνει. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι πως ο ίδιος θα γίνει ακόμη καλύτερος», τόνισε ο Μαρτίνες αφήνοντας να φανεί η αισιοδοξία του για το μέλλον του επιθετικού των «λάτικς».
«Όλα θα γίνουν στον καιρό τους. Έχουμε εξαιρετική σχέση με τον παίκτη και ο ίδιος θέλει να μείνει εδώ» κατέληξε ο τεχνικός της Γουίγκαν.